(Last Updated On: 1. april 2019)

Den flotte, nye og blå madras danner baggrund for en glad 6. klasse på Skelbæk Friskole, der sammen med Nordstevns G&I har savnet dette redskab, som de fik af Simon Hammer fra Sydbank, som ses til højre sammen med idrætsforeningens Charlotte Petersen. (Foto: Klaus Slavensky)

Magleby: Knapt 20.000 kr. for en madras er i nabolaget med luksus senge som Hästens, Dunlopillo, Jensen og Auping, men her er der tale om en nedspringsmadras med opbevaringsvogn.

Deler hal og redskaber

Det er den glade giver Sydbank, som i sidste uge donerede det umage beløb til de glade modtagere Nordstevns Gymnastik og Idrætsforening samt Skelbæk Friskole.

– Klubbens midler er meget små, og vort udstyr meget gammelt og slidt, så vi er oven ud lykkelig for at få vores ønske om en ny nedspringsmåtte og måttevogn, siger Charlotte Petersen fra Nordstevns G&I.

Idrætsforeningen deler lokaler med Skelbæk Friskole, Sfo og Klub, så det er ganske mange springglade børn, unge og voksne, som blev glade, da det store beløb bippede ind på MobilePay.

Træner til Skole OL

Da filialdirektør direktør Simon Hammer overrakte beløbet til Charlotte Petersen, var de omringet af friskolens 6. klasse, som øvede til mesterskabet i romaskine.
Lærer Jesper Routh Rigbolt kunne fortælle, at samme klasse blev nummer syv ud af 135 skoleklasser på landsplan sidste år, hvor de roede 4.000 meter på tid til Skole OL.

De nye redskaber gør træningen og kondien bedre.

– Jeg kommer selv fra en mindre provinsby, og ved hvor meget det betyder at der er en god hal med brugbare redskaber, siger Simon Hammer.

Farvel til gammel måtte

Bent Leschly Sørensen er både pedel på skolen og næstformand i Nordstevns G&I.

– Jeg er 62 år og har selv gået på skolen, siger han og viser den gamle slidte måtte frem:

– Den var der også, da jeg gik på skolen, siger han med et smil, som på en gang giver historien lune og som også dækker over glæden ved donationen, som betyder, at den gamle måtte ikke fik lov til at overleve Bent.
sky

Skriv en kommentar