(Last Updated On: 6. december 2017)

Det lykkes revyægteparret Larsen endnu en gang at få Revyperler til Rødvig.

Rødvig: Igen i 2018 kommer der sommerrevy på Stevns. Det skyldes ikke mindst ildsjæleægteparret Jeanette og Michael Larsen.

To nye revydamer

Revyperler fejrer næste sommer 10 års jubilæum med at skifte navn til Rødvig Revyen, Revyperler 2018.

Max Hansen skal for femte gang være ankermand samt instruktør for den anmelderroste revy i kulturhuset Harmonien i Rødvig.

Den tidligere prismodtager Kasper D. Gattrup er også med igen, mens Rikke Buch Bendtsen og Chalotte Amalie Kehlet er helt nye ansigter på revyholdet.

Håber på bedre billetsalg

– Da vi nu har et fast spillested, er det vigtigt, at vi nu også får det geografiske med, forklarer revydirektør Jeanette Larsen, som begrundelse for navneskiftet.

Hun har været primus motor de sidste fire år, trods underskud, som dog i 2017 blev mindre med knapt 1.700 solgte billetter. Jeanette Larsen fortæller, at målet i 2018 er 3.000 solgte billetter.

– Men det kræver at både erhvervslivet og politikerne på Stevns støtter op om dette lokale initiativ, lyder det forhåbningsfuldt fra Jeanette Larsen, der til daglig driver regnskabsfirmaet »Din kontorpartner« i Rødvig.

Prisbelønnede skuespillere

Max Hansen har efterhånden været det faste holdepunkt i Revyperler i en årrække, både som skuespiller og instruktør.

Kasper D. Gattrup har medvirket i alt lige fra »Hamlet« til Sønderborg Revyen. Han er en mand med mange ansigter: standupper, impro-skuespiller, imitator m.m. Han modtog i 2015 »Årets talent« pris i TV2 Charlies Revy Galla.

Rikke Buch Bendtsen er kendt på den danske revyscene fra bl.a. Ganløse Revyen, Rottefælden og Sønderborg Revyen. Charlotte Amalie Kehlet, er ny på den danske revyscene, men er kendt fra roller i »Skammerens datter« på Øster Gasværk, og i filmen »Dirch«.

Revyperler løb i år med både revypriserne »Årets Dirch« og »Årets æreskunstner«, så mon ikke Rødvig Revyen igen bliver en hyldest til grinet og til musikaliteten.

Skuespillerne Max Hansen og Kasper D. Gattrup har begge modtaget revypriser, og i 2018 er de igen klar med Revyperler i Rødvig.

sky

 

Skriv en kommentar