(Last Updated On: 24. august 2018)

Frederikke i midten med sin DM-guldmedalje. (Privatfoto)

Rødvig: Ved de Danske Årgangsmesterskaber for juniorer, der for nylig blev afviklet i Holstebro, vendte Rødvig Roklub hjem med to medaljer.

Den ene var af guld og blev vundet af Frederikke Munch i klassen piger U 15–14 år singlesculler.

– Det blev en forholdsvis sikker sejr med tre sekunder til nummer to, Sorø og otte sekunder til nummer tre, Københavns Roklub. Sidste år vandt Frederikke DM i U15 13 år, så hun fortsætter hvor hun slap, siger Tommy Knudsen, formand i Rødvig Roklub.

Den anden, en sølvmedalje, blev vundet af Patrick Klestrup i drenge U 17–16 år singlesculler.

– Det var et løb, der først blev afgjort på opløbet med en sejr til Danske Studenter, og med sølv til Patrick, som på de sidste meter fik presset sig forbi Saxkjøbing på tredjepladsen, fortæller Tommy Knudsen.

Målfoto i brug

I et otterløb – sammensat af deltagerne ved Årgangsmesterskaberne – var Patrick med på den vindende båd, mens Frederikke roede med på båden, der blev nummer to.

I søndagens revancheløb vandt Frederikke Munch – i båd sammen med konkurrenten og makkeren fra Sorø – i dobbeltsculler U 15 år piger foran to andre modstandere fra singlesculleren, København og Bagsværd, som også havde sat sig sammen.

Også i singlesculler U 15 år piger roede Frederikke sig helt frem og vandt med et halvt sekund i et rent revancheopgør med deltagelse fra de fire bedste fra DM finalen. Der skulle et målfoto til at afgøre placeringerne.

 

Skriv en kommentar