(Last Updated On: 20. oktober 2014)

Thomas-Christensen_erhvervschefErhvervschef Thomas Christensen. (Foto: Stevns Erhvervsråd).

STORE HEDDINGE: Flere undersøgelser viser, at et samarbejde med en studerende eller en forsker hjælper små og mellemstore virksomheder med at udvikle sig og opnå bedre resultater på bundlinjen. En vidensmedarbejder tilfører virksomheden den nyeste viden og kan gennem undersøgelser og analyser komme med konkrete forslag til, hvordan virksomhedens forretningsområde kan udvikles. Ligesom de kan hjælpe med at realisere et projekt eller en idé.
”At få en vidensmedarbejder ud i sin virksomhed er en rigtig god mulighed, som mange virksomheder ikke er klar over findes. Jeg ved, der ligger et stort potentiale gemt hos mange af virksomhederne i Stevns, som de måske ikke selv helt ved, hvordan de skal få udnyttet. Det kan en vidensmedarbejder hjælpe med”, fortæller erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd.
Derfor inviterer Stevns Erhvervsråd mandag den 27. oktober til Åbent Netværksmøde om, hvordan et samarbejde med en vidensmedarbejder kommer i stand via universiteterne, og hvad virksomheder kan få ud af et samarbejde. Netværksmødet er fra klokken 18.00 til 20.30 og afholdes hos Danmarks største producent af kløver- og græsfrø, DLF Trifoliums afdeling i Stevns, Højerupvej 31 i Store Heddinge.
På mødet vil Syddansk Universitets og Roskilde Universitets afdelinger for samarbejde med virksomheder være til stede og fortælle om, hvordan et samarbejde med dem foregår, og hvilke muligheder der er. Aftenens vært, DLF Trifolium, har før benyttet sig af vidensmedarbejdere og vil fortælle om deres erfaringer med ordningen.
Tilmelding til mødet skal ske senest fredag den 24. oktober inden klokken 13.00 på billetto.dk/aabent_netvaerksmoede. Ved spørgsmål angående arrangementet kan kommunikations- og marketingskonsulent Mie Erikstrup kontaktes på telefon 24764001 eller mie@stevnserhvervsraad.dk.

Skriv en kommentar