(Last Updated On: 6. april 2018)

Store Heddinge: Hvert år ved juletid mødes medlemmerne af Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening til julemøde på Hotel Stevns, og det er her, at det kommende års aktiviteter og fælles åbningstider for forretningsmedlemmerne besluttes.

Hvert år er der også længere debatter og uenighed om især åbningstiderne for byens forretninger, og emnet tages som oftest op ved generalforsamlingen. I år var ingen undtagelse, hvor både medlemmer og formanden kommenterede det:

– Langt hen af vejen tror jeg i bund og grund, at det er lige meget, hvilke tiltag vi laver, hvis vi ikke kan finde ud af noget så basalt som at koordinere vores åbningstider og i øvrigt også tilpasse os til omverdenens åbningstider, koordinere et fælles udsalg – og så i øvrigt bakke 100 procent positivt op om de ting, der sker i byen, sagde Tim Warner i sin formandsberetning.

Ny butikschef i Matas på Nytorv, Mette Jørgensen, spurgte efterfølgende til en bedre fælles koordinering af åbningstiderne samt mulighed for søndags- og aftenåben én gang om måneden.

– Jeg har selv taget initiativ til at holde åben hver den første mandag i måneden til kl. 19.30 samt den første søndag i måneden. Det ville være rart med flere forretninger. Vi er der jo for kundernes skyld, svarede indehaver af Cloud Nine, Monica Lykke Holst Andersen.

– Til jer, der gerne vil holde åbent, gør det, for det kan måske presse andre til at gøre det samme, opfordrede købmand Morten Pedersen fra Meny i Østergade.

Det blev besluttet at gennemføre en spørgeskemaundersøgelse, hvor alle forretninger får mulighed for at udfylde et skema med deres ønsker til åbningstider.
rmh

Aktiviteter i 2018

  • Børneloppemarked i Løje’s Gård lørdag den 16. juni
  • By night-arrangementer fredag den 29. juni
  • Kræmmermarked i Algade lørdag den 14. juli
  • By night-arrangementer fredag den 3. august
  • Black Friday den 23. november
  • Juletræstænding søndag den 2. december

 

Skriv en kommentar