(Last Updated On: 15. maj 2018)

Patrick til venstre og Sorø-roeren Peter til højre på vej til andenpladsen i søndagens kapsejlads. (Foto: Christian Klestrup)

Rødvig/Lübeck: Årets første kaproning for Rødvig Roklub fandt sted i marcipanbyen Lübeck, og det var også søde minder klubbens talentfulde roere kunne tage med hjem fra en god weekend.

Fine placeringer

Rødvig deltog sammen med roere fra Sorø , Roskilde og Viking i Roskilde kraftcenter, der talentudvikling for roere 12-18 årige under Team Danmark .

Om lørdagen roede Rødvigs Patrick Klestrup først dobbeltsculler med en Roskilde-roer med en andenplads som resultat. Sidst på dagen var det dobbeltfirer sammen med to Roskilde-roere og en Sorø-roer. De blev nummer tre efter to tyske hold.

Søndag blev Patrick igen blev nummer to i dobbeltsculler, denne gang med en roer fra Sorø. Til sidst var det igen dobbeltfirer, hvor Patrick strokede holdet til en flot andenplads.

– Det blev ikke til nogle førstepladser til os, men tre andenpladser og en tredjeplads tegner godt for resten af sæsonen, når vores roere tager fat på de danske regattaer, siger en tilfreds Kim Knudsen fra Rødvig Roklub.

 

Skriv en kommentar