(Last Updated On: 13. maj 2019)

Politirapporten melder mandag morgen om syv villaindbrud begået på Stevns i weekenden, fire af dem i Rødvig, de tre andre i Strøby Egede.

Rødvig/Strøby Egede: Der har lørdag den 11. maj i dagtimerne mellem kl. 10 og 17 været indbrud i et hus på Skovvangsvej i Strøby Egede.

Et nordvendt soveværelsesvindue er blevet brudt op, og indenfor har indbrudstyven bevæget sig rundt i store dele af huset, hvor skabe og skuffer er blevet åbnet og rodet igennem.

Der er stjålet tre iPads, en bærbar computer af mærket HP, en mørkegrå MacBook, kontanter samt et ur.

Ifølge politirapporten har gerningsmanden formentlig forladt huset via en nordvendt terrassedør, som stod åben, da husets ejer kom hjem.

Desuden har to adresser på Engvangsvej haft indbrud i løbet af weekenden. I det ene hus er et badeværelselsvindue brudt op, og indenfor har der været færden rundt i hele huset, hvor skabe og skuffer er åbnet og rodet igennem.

Der er stjålet en computer, smykker og muligvis andet, hvorefter tyven har forladt huset via havedøren.

Også i det andet hus har tyven bevæget sig rundt overalt i huset, efter at have brudt et stuevindue op.

Flere skuffer og skabe er blevet gennemrodet, men der er ikke anmeldt om stjålne sager.

I Rødvig er der anmeldt om indbrud på Thorsvænge, hvor gerningsmanden har aflistet den nederste rude i en terrassedør for at komme indenfor.
Igen er samtlige rum rodet igennem, og der er stjålet en mindre møntsamling samt et sølvfarvet pengeskab, der måler 50×50 cm. og vejer cirka 50 kg. Indbruddet er begået i løbet af lørdag aften den 11. maj mellem kl. 17.15 og 23.

Tre andre steder har der været indbrud i løbet af weekenden, to af dem på Rødvig Strandvej, hvor gerningsmanden det ene sted brød et soveværelsesvindue op for at komme indenfor. Der er spor efter tyven i husets soveværelse, stue og kontor, hvor skabe og skuffer er blevet åbnet og gennemrodet, samt i et haveskur.

Der er stjålet smykker, penge og muligvis andet ved indbruddet.

Ved det andet indbrud på Rødvig Strandvej er der ikke stjålet noget, og der er kun spor af indbruddet i en vindueskarm, hvor et vindue er forsøgt opbrudt.

Endelig har der været indbrudstyve på spil i et hus på Bakkevej, hvorfra der er stjålet smykker, alkohol og parfume.

Et stuevindue er blevet taget ud og er sammen med vinduesrammerne blevet lagt på græsplænen i baghaven.

Indbrudstyven har bevæget sig rundt i hele huset, idet alle skabe og skuffer er blevet åbnet og indholdet er blevet spredt ud på gulvet.
rmh

Skriv en kommentar