(Last Updated On: 5. januar 2018)

Start det nye år med et spændende foredrag om stress

Ann K. Tvilling går til dagligt under navnet Tville. (Pressefoto)

Hårlev: Det er vel nærmest blevet en folkesygdom, og der tales meget om stress: Hvad er det, hvem bliver ramt og hvorfor?

Mød op til Bryst Caféens første arrangement i 2018, hvor stressterapeut og foredragsholder Tville kommer og fortæller om symptomerne på stress, hvad er de røde flag, hvad man selv kan gøre for at slippe stressen, hvad man som pårørende til en stressramt kan gøre og hvordan man undgår at ryge i stressfælden igen.

– Efter aftenens foredrag skulle du gerne være i stand til at skelne mellem travlhed og stress, og så får du en lille værktøjskasse med små øvelser, som du kan gå lige hjem og bruge, oplyser Tville.

Tville har egen praksis med blandt andet stressterapi, kognitiv coaching og hypnoterapi, og desuden underviser hun og udbyder kurser, workshops og konsulentarbejde indenfor trivsel, psykisk arbejdsmiljø, stress og forebyggelse. Man kan læse mere om hende på terapist.dk.

Foredraget er i Frivillighedscenteret i Hårlev tirsdag den 16. januar fra kl. 19 til 21. Det er gratis og for alle interesserede.

Bryst Café er vært ved kaffen, mens Engvang Frugt leverer frugt – og støtte fra Vaskerifonden gør, at det hele kan lade sig gøre.
rmh

 

Skriv en kommentar