(Last Updated On: 28. januar 2015)

LaeserneSkriverAf: Borgmester Mogens Haugaard

Turistområdet på Stevns er i en rivende udvikling; på Stevns er vi gået med i et markedsføringssamarbejde med vores tre nabokommuner mod syd, hvor vi nu samlet står med et markedsføringsbudget, der er ottedoblet. Udover dette er det samtidig mit håb, at vores lokale turismearbejde fortsætter i tæt netværk og samarbejde imellem lokale turistaktører i Stevns kommune via turistkontoret i Rødvig.

Derfor forventer jeg, at tilstrømningen af turister til Stevns vil stige markant i de kommende år – til glæde for alle, der arbejder i branchen – og ikke mindst set i lyset af Stevns Klints optagelse som verdensarv.

Jeg er af den faste overbevisning, at en mangfoldighed af overnatningsmuligheder understøtter hinanden, og derfor er jeg ret overbevist om, at et vandrehjem i Højerup i væsentlig grad vil bidrage til endnu større interesse for at overnatte på Stevns, og dermed også skabe forretning til andre.

Jeg ser ikke problemer i intern konkurrence, men hvis vi på Stevns står sammen med kvalitetstilbud på forskellige niveauer, vil turister vælge os som turistdestination. Vi har attraktionerne.

 

Skriv en kommentar