sep
26
ons
Koncert – Ann-Mette Elten, Mødestedet Snurretoppen
sep 26 kl. 20:00
Koncert - Ann-Mette Elten, @ Mødestedet Snurretoppen | Store Heddinge | Danmark

Onsdag den 26. september 2018 kl. 20.00

Der er lagt op til en intim og akustisk aften med smagsprøver fra hele Ann-Mette Eltens brede repertoiret. Lige fra På Slaget 12 hits som “Hjem til Århus”, “Ude på det blå ocean”, Ta’ kæresten i hånden”, “Jeg elsker dig som vinden blæser” over Let’s dance pladerne til fortolkninger af Giro 413 klassikere som “Hele ugen alene” og “Tak for alle kyssene”.

Den imponerende bredde bliver tydeliggjort med et udvalg af de helt store og populære sange fra hendes klassiske repertoiret som eksempelvis Puccinis “O Mio Babbino Caro” og “Nessun Dorma”.

Sammen med På Slaget 12 bragede hun i 1987 igennem med ”Hjem til Århus”, der i dag for længst er blevet til en evergreen. Senere kom sange som ”Ude på det blå ocean”, Ta’ kæresten i hånden” og ”Jeg elsker dig som vinden blæser” samt de 4 succesfulde Let’s Dance albums.

okt
6
lør
Højskoledag
okt 6 kl. 13:00

HØJSKOLEDAG lørdag den 6. oktober kl. 13.00

Dagens tema er:

Johannes Møllehave, Benny Andersen samt den danske sang skat gennem de sidste 50-60 år. Foredrag ved Kresten Wolff og koncert ved Kresten Wolff og Tobias Fensløv. Der afsluttes med spisning i sognehuset.

Koncerten forventes at starte ca. kl. 16.00 og er også åben for personer der ikke kan deltage i resten af dagen.

NB! der er maksimalt plads til 45 personer, så tilmelding er først til mølle.

Tilmelding: Susanne Buus – Hellested Menighedsråd – på telefon 5123 7713 eller på mail: kubuus@dlgmail.dk.

 

okt
27
lør
Koncert – Basement Jazzband, Harmonien
okt 27 kl. 18:30
Koncert - Basement Jazzband, @ Harmonien | Rødvig Stevns | Danmark

Lørdag den 27. oktober 2018 kl. 18.30/20.00

Inkl. Jazz-menu

Da kapelmesteren for Basement Jazzband, trommeslageren Sven Levandowsky, fik til opgave at samle  musikere til en jam aften i Hugos Kælder i Køge, fik han den gode idé at samle musikere, der alle på et eller andet tidspunkt har været en del af Papa Bue’s Viking Jazzband i bandets  55 års lange historie.  Sven, der oprindeligt kommer fra Vestberlin, oplevede Papa Bue i Berlin i bandets storhedstid i 60’erne og blev en af de utallige fans der kom i kølvandet på Papa Bues pladehits og indtog på hitlisterne i Tyskland.

Det blev en aften i Hugos, der vil blive husket meget længe. En blanding af kendte jazz standards blandet med Papa Bue & Bjarne Liller succeser. Uforglemmelig, varm, glad og swingende jazzmusik.

Sven Levandowsky stod i spidsen for det imponerende band, der bestod af klarinettisten Erik ”Krølle” Andersen (12 år med Papa Bue), pianisten og sangeren Per Jacobsen (5 år med Papa Bue), bassisten Jens Sølund (20 år med Papa Bue).

nov
13
tirs
Koncert – Erann DD, Mødestedet Snurretoppen
nov 13 kl. 20:00
Koncert - Erann DD, @ Mødestedet Snurretoppen | Store Heddinge | Danmark

Tirsdag den 13. november 2018 kl. 20.00

Op gennem 90’erne sang Erann DD sig helt ind i danskernes hjerter med Zapp Zapp og Drori-Hansen Furniture. Han præsenterede lyden af Deep Funk, en ny lyd, som ingen andre musikere herhjemme dengang eller sidenhen har gjort stilen efter. Ikke før nu, hvor ’the man himself’ udgiver et længeventede nyt album ”Erann David Drori Rockin’ My Life”. En titel som afspejler hele musikeren bag.

Kompromisløs, upoleret og autentisk. Og ikke mindst, lige så karismatisk, som ”vores” Erann DD altid har lydt. Erann DD har samlet sig de fedeste musikere som har forstået hans ”FunkBrotherSoulpantherBlues”, han har rejst til funkens moderland USA og samarbejdet med D’angelos medskaber, den Grammy-vindende producer og mixer, Russell Elevado og den verdensberømte sangskriver Michael Garvin. Og som fuldendelse af Erann DDs kollektive dream team, har Erann DD genetableret samarbejdet med sin sjæleven, musikalske partner og mentor, Kjeld Wennick.

dec
11
tirs
Koncert – DR Big Band, Mødestedet Snurretoppen
dec 11 kl. 20:00
Koncert - DR Big Band, @ Mødestedet Snurretoppen | Store Heddinge | Danmark

Tirsdag den 11. december 2018 kl. 20.00

DR Big Band byder på julestemning sammen med nogle af landets dygtigste sangere og croonere. Glæd dig til et genhør med klassikere fra udgivelserne ”Merry Christmas, Baby”, ”Jazzin’ Around Christmas” – og til et populært og velsmurt show, hvor julestemningen garanteret stiger et par grader.

Misteltenen er strategisk placeret og temperaturen stiger garanteret et par grader, når DR Big Band inviterer til årets julekoncert – fyldt af blues, inderlig jule-soul og swingende klassikere.

Skuespiller Jens Jacob Tychsen byder velkommen til en koncert, der garanterer julestemning – sammen med årets Merry Christmas-solister: Bobo Moreno og Szhirley