(Last Updated On: 16. april 2018)

… Hvis du melder dig til Stevns Amatør Scene

Sidsel Olesen og Henriette Michaelsen var med til at opføre »Maskerade« for Stevns Amatør Scene. (Foto: Stevns Amatørscene)

Stevns: Teater er en 2.500 år gammel kunstart, der i vores kultur har sin oprindelse i oldtidens Grækenland. I år er der 250 forestillinger på over 100 teatre i Danmark.

Drama, dans, musicals, børne- og familieteater, performance, shows og musikteater.

Ej blot til lyst

Og så er der amatørteater. Også på Stevns.

Lørdag den 21. april, kl. 13 er der en slags »audition« i Snurretoppen i Algade 32 i Store Heddinge.

Her vil Stevns Amatør Scene optræde med uddrag fra forestillinger som f.eks. My Fair Lady, Smukke Sally og revynumre.
– Vi har brug for flere kræfter, fortæller formanden Lene W. Overgaard, som opfordre alle til at melde sig, der har lyst til at spille, optræde med noget, være med bag kulisserne eller andet som har med teater at gøre.

Life is a Cabaret

Stevns Amatør Scene kunne fejre 40 års jubilæum i 2017, men den stevnske spillelyst går tilbage til 1909.

– Der er ingen som bliver afvist. Vi bruger ikke X-factor metoder, siger Lene W. Overgaard, der særligt appellerer til mænd og yngre kræfter, også tekstforfattere.

– Vi håber på at kunne opføre noget Holberg til efteråret, lyder det fra formanden, der oplyser at det tager cirka tre-fire måneder at sætte en forestilling op, og at man skal påregne én gang om ugen, når der øves på et stykke, afhængig af hoved- og biroller.

– Her er chancen for at forene skuespillerdrømme, teaterglæde og hyggeligt samvær, lyder det fra Lene W. Overgaard, der kan kontaktes på tlf.: 2511 8671 eller på mail: lovergaard58@gmail.com

Showtime 21. april

Stevns Amatør Scene ser gerne uprøvede kræfter, både som teknikere bag scenen og som aktører på de skrå brædder.

Foruden festlige smagsprøver på tidligere forestillinger, bydes der også på gratis entre, kaffe og kage den 21. april, hvor det er store stevnske teaterdag.
sky

 

Skriv en kommentar