(Last Updated On: 2. februar 2018)

Strøby Amatørteater er parat med et nyt stykke

Årets forestilling tager form. Der øves på livet løs i Strøby Amatørteater.

Strøby: For ugebladslæsere er kongehuset evig aktuel. For avislæsere er det frie sygehusvalg ofte debatteret.

Men hvad i alverden har det med Strøby Amatørteater at gøre? Jo, de kobler begge dele sammen.

Har vinket for meget

Strøby Amatørteater har de sidste par måneder arbejdet intenst på indstuderingen af 2018 forestillingen “Æter og Majestæter” af Erik Dahl Klausen.

Her sættes der humoristisk fokus på det frie sygehusvalg, og selveste Dronning Margrethe benytter sig af dette til at få håndledsoperation.

Måske hun har vinket for meget.

Drama på hospitalet

Handlingen skal nok opleves. Personalet på et lille lokalt sygehus og byens borgere er delte:

Tænk hvis dronningen dør på grund af håndledsoperationen. Hvem skal operere? Overlæge Verner Scherfig der ikke har ændret behandlingsmetoder siden han sejlede med Jutlandia i 1948 eller cirka der omkring? Kan den notoriske arbejdssky portør nå at få opsat udsugning over dronningens seng? Kan den lokale bedemand få færdiggjort sin planlægning i tilfælde af majestætens bortgang?

Tre dage i marts

Der bliver tre spilledage i marts i Strøby Forsamlingshus.

Der er aftenforestillinger fredag den 9. og igen lørdag den 10. marts.

Lørdag kan man få teaterbuffet, og så er der dans efter forestillingen. Søndag 11. marts er der eftermiddagsforestilling kl. 14 med teatercafe.

Generalforsamling uden drama

Strøby Amatørteater afholdt ordinær generalforsamling den 22. Januar.

Formand Erik Buch kunne se tilbage på et aktivt 2017, hvor forestillingen “Med parlør og coach i udkantsdanmark” blev opført med succes. Stykket gav debut til tre nye amatørskuespillere Henriette Andersen, Christina og Cille Marcher.

Pokalen for bedste skuespil præstation og bedste birolle blev efter publikums afstemning givet til henholdsvis Jacob Børgesen og Henriette Andersen.

Foreningens kasserer kunne fremlægge et regnskab i balance, hvilket ikke mindst skyldes en god og loyal støtte fra foreningens sponsorer fra det lokale erhvervsliv som formanden rettede en stor tak til i sin beretning.

sky

 

Skriv en kommentar