(Last Updated On: 9. oktober 2018)

Pia Frederiksen fra Urtopia er blandt stadeholderne, når der på lørdag er madmarked i Hellested. (Privatfoto)

Hellested: Efteråret er grønt, sundt og lige til at spise, lyder parolen fra den lokale brugs i Hellested, som lørdag den 13. oktober slår et slag for grøn og lokal mad.

Fryd for middagsbordet

Smag, mærk og køb alt godt til efterårsferiens middagsbord, siger Karen Secher fra Dagli’Brugsens bestyrelse, som lover, at der vil være grønt, krydderier, frugt, hvidløg, vin, øl, olie, honning, rodfrugter og meget, meget mere.

– Og det hele er lokalt og en fryd for øjet og ganen, fortsætter hun.

Køb dog lokalt

Det er fjerde gang, Dagli’Brugsen i Hellested lægger plads til et madmarked, der bugner af gode råvarer, for at skærpe opmærksomheden for de lokale produkter.

Bestyrelsen i Brugsen ønsker at beboerne handler lokalt og gør opmærksomt på, at det ikke »koster en bondegård« at købe mad af høj kvalitet.

– Der er jo ingen grund til at købe varer fra den anden ende af jordkloden, når de findes lige her, hvor vi bor. Og hvorfor ikke være med til at støtte de mange dygtige producenter, der er lige om hjørnet, appellerer Karen Secher.

Få en sludder om mad

Derfor er der lørdag mellem kl. 10-14 masser af boder på Dagli’Brugsens P-plads, som er fyldt med lokale varer, og folkene bag er klar til en sludder om mad og tips.

Man kan bl.a. møde Urtopia, Hønseriget Tokkeruplund, Brinkholm og Natur med Kampp, Vin og hvidløg, og inde i Dejli’Brugsen, som Dagli’Brugsen kaldes blandt Hellested-borgere, er der flere lokale varer.
sky

Skriv en kommentar