(Last Updated On: 16. juni 2016)

Skuespillere, sponsorer og frivillige var søndag inviteret til forpremiere på Mikkel Starups første film Elverkongen, som over det seneste godt 1½ år er blevet optaget på forskellige lokaliteter rundt omkring på Stevns

18msb pElverkongen1

Fra venstre ses filminstruktør Mikkel Starup, amatørskuespiller Line Fisker Nielsen, tegner Per O. Jørgensen og yderst til højre kongelig skuespiller Henrik Jandorf. (Privatfoto)

STORE HEDDINGE: Den røde løber var rullet ud foran Snurretoppen i Algade, da der søndag var forpremiere på filmen Elverkongen.

Udover filmens instruktør, Mikkel Starup, var også Per O. Jørgensen, der har tegnet filmplakaten samt de to hovedrolleindehavere, amatørskuespiller Line Fisker Nielsen, som spiller gymnasiepigen Agnete og kongelig skuespiller Henrik Jandorf, der spiller rollen som Elverkongen, mødt op for at opleve det færdige resultat på lærredet.

I alt 80 inviterede gæster deltog ved premieren, som startede med lidt godt til ganen, hvorefter Mikkel Starup benyttede lejligheden til at præsentere sit projekt og takke de mange, som har bidraget til, at filmen nu kan opleves på det store biograflærred.

Det er instruktørens første film, som han siden den 14. oktober 2014 har arbejdet på.

– Det har været en lang proces. Blandt andet har jeg haft tre forskellige fotografer på opgaven. Jeg har selv stået for det hele, og det har været hårdt arbejde, siger Mikkel Starup, der dog gerne vil lave flere film – men næste gang udelukkende som instruktør.

Mikkel Starup beskriver selv sin film som en blanding af:

– Eventyr, fantasy, drama, roadmovie, science fiction og så er den lidt syret med de mange special effects.

Man kan se Elverkongen i Snurretoppen, hvor den vises lørdag den 18. og søndag den 19. juni, begge dage kl. 13.

rmh

 

Skriv en kommentar