(Last Updated On: 3. maj 2019)

Hårlev: „Elvis has left the building”, lød en sætning, der ofte er blevet udtalt i højttaleranlæggene efter Elvis Presleys koncerter for at sprede publikum, som tøvede med at forlade salen i håb om et ekstranummer eller et ekstra glimt af Elvis.

Håbefulde fans har siden The Kings død i 1977 tilføjet „Elvis Is Still Alive”, men fake news eller ej, der er et Elvis arrangement på vej til Hårlev Kirke.

“Elvis i kirken”

Autenticitet, nærvær, smuk sang og sans for detaljen er fundamentet for sanger Karsten Holm musikalske foredrag “Elvis i kirken-trio”.

Publikum får en time i selskab med en stribe af Elvis’ foretrukne gospel-sange og andre sange der passer til kirkerummet.

Koncerten foregår i Hårlev Kirke den 23. maj kl. 19.30.

Gospelsange

Elvis Presley er mest kendt for rock n’roll, men Elvis var et troende menneske og havde en særlig passion for gospelsange, som han sang ofte og gerne med stor indlevelse og nærvær.

Sangene er blot ikke blandt de mest kendte. Ikke desto mindre blev de tre amerikanske grammys som Elvis modtog, alle tildelt for gospeludgivelser.

Det er denne for mange ukendte side af Elvis, som afdækkes på smagfuld vis i det musikalske foredrag.

Karsten Holm er konservatorieuddannet operasanger, men har sunget Elvis og rock’n roll fra han var ganske ung. Der tilsættes en god portion personlighed i Karstens fortolkning af Elvis’ sange, hvilket han har fået stor anerkendelse for gennem årene.

En trio som optræder

Koncerten er en afvekslende rejse mellem de store ballader som „Stand by me” og de swingende uptempo-numre, som „Walk dem golden stairs”.

Karsten Holm synger sangene med stor indlevelse og glimt i øjet. Med sig har Karsten Holm to fremragende konservatorieuddannede musikere, nemlig pianist og organist, Christian Spillemose, der er organist i Brædstrup kirke, og uddannet pianist. Som noget nyt er bassisten Anders Nyløkke Jørgensen kommet med på kontrabas. Anders og Karsten mødte hinanden på Vestbirk højskole i 1981, og har siden spillet sammen i show-rock´n roll bandet Mell & Shaky Legs tilbage i 80´erne.

“Elvis i kirken” koncert arrangeres af Hårlev Menighedsråd og billetter á kr. 125 sælges i Blomsterhuset og Staxenshop.

 

Skriv en kommentar