(Last Updated On: 10. maj 2019)

Flotte kostumer og glad teater blev vist i Rødvig, da der i foråret blev spillet Elverhøj. Uddrag herfra vises på Store Heddinge Bibliotek den 22. maj kl. 19-20:30. (Foto: Klaus Slavensky)

Store Heddinge: Hvis man gik glip af Pensionistbandens teatergruppes unikke opførsel af „Elverhøj helt for sjov”, som blev opført i foråret i Rødvig, så har man chancen for at se uddrag af forestillingen på Store Heddinge Bibliotek mandag den 20. maj kl. 19.

Fortælling om sagnet

Men før de morsomme indfald på de skrå brædder, vil Ulla Christensen fortælle sagnet om Elverhøj som står på gloende pæle.

Obsternasige pensionister

Efter en kaffepause går Pensionistbanden fra Rødvig på scenen med et uddrag af deres forestilling “Elverhøj helt for sjov”.

Forestillingen er bygget på det gode gamle skuespil om Elverhøj over sagnet om klintekongen på Stevns og de forbyttede børn, som er opført over tusinde gange på Det Kgl. teater, men huskes måske bedst fra dirigentscenen med ouverturen i Olsen-Bandens film fra 1976.

I Stevns-udgaven er scenen bemandet med glemsomme og obsternasige pensionister.

Kaffe og stole er parate

Man kan hente gratis billetter på bibliotekets hjemmeside stevnsbib.dk eller Stevnsbibliotkernes facebook-side, begge steder under “Begivenheder”.

De flinke bibliotekarer lover, at man så har kaffe og stole parate.

Det kan kun blive en god aften.

sky

 

Skriv en kommentar