(Last Updated On: 9. august 2016)

Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening afholdt sommerens anden ByNight, og endnu engang var vejrguderne venligt stemt og sørgede for godt vejr til de mange besøgende

STORE HEDDINGE: Kombineret med butikkernes gode tilbud, levende musik og aktiviteter for børnene betød det gode vejr, flere nye tiltag og premiere på Stevns Vinfestival, at årets anden ByNight blev velbesøgt med liv og summen i hele midtbyen aftenen igennem.

På torvet sørgede bandet Rock of Joy for den musikalske underholdning, og bænkene var godt fyldt op med gæster, der nød musikken – og en kold fadøl eller et glas vin – i selskab med hinanden.

I Tinghuset var det helt andre toner og smage, der gjorde sig gældende, for her havde Stevns Integrationsforening inviteret indenfor til »Smag på verden, lyt til verden«. Flygtninge bosiddende på Stevns bød på egnsretter og spillede musik fra deres hjemegn.

Snurretoppens frivillige kunne fremvise husets renoverede lokaler med bl.a. nye gulve og nye, røde biografsæder i den bagerste del af biografsalen.

Flere foreninger, klubber mm. var repræsenteret på en stand, heriblandt Hjemmeværnskompagni Stevns, som kunne melde om en givtig aften med mange besøg på standen, positive tilbagemeldinger og interesse for kompagniet.

Til børnene var der bl.a. hoppeborge i både Algade og på Nytorv.
rmh

 

Skriv en kommentar