(Last Updated On: 5. november 2018)

Erann DD er aktuelt med albummet »Rockin’ MY Life« og giver koncert i Snurretoppen den 13. november. (Pressefoto)

Store Heddinge: Det er en af de store stemmer, og et af de store sangnavne, som gæster Snurretoppen, når Kulturforeningen Spilledåsen inviterer til topunderholdning.

Soulfull i Snurretoppen

Det er selveste Erann DD, som står bag mikrofonen tirsdag den 13. november kl. 20.

Han debuterede som sanger i funkbandet Zapp Zapp i starten af 1990’erne. Debut som solist med det dobbelt platin-sælgende album »Still Believing« i 2000, og vandt i 2001 Danish Music Award for Årets nye danske navn.

– Erann er kendt for at have et fantastisk åbent, charmerende og positivt sind. Skal man voveligt forsøge en beskrivelse med eet ord, må det være ”Soulfull”, siger Spilledåsens formand Poul Erik Madsen.

En funky ener

Den aften han besøger Store Heddinge kan man opleve Erann DD & Funkbrotherssoulpantherblues, som er et funkyband, som består af nogle af de mest dedikerede soulmusikere, som bl.a. har spillet sammen med Thomas Helmig og Gnags og i den populære tv-udsendelse Toppen af Poppen.

Spilledåsens medlemmer slipper som altid lidt billigere,men ellers kan billetter til 250 kr. bestilles online på www.spilledaasen-stevns.dk og torsdage og fredage fra kl. 16-19.30 på telefon 3057 1999.

Billetkøb kan også foretages på Kontorcentret i Store Heddinge, telefon 56 50 33 32, og hos Staxen Boghandel i Hårlev, telefon 56 28 60 77.
sky

Skriv en kommentar