(Last Updated On: 23. februar 2018)

Jesper Blomberg, direktør Feriepartner. (Pressefoto)

Stevns/Møn: Hos Feriepartner Møn-Stevns går man op i gode oplevelser for både sommerhusejere, gæster og for alle andre, der bor i lokalområdet. Derfor har Feriepartner besluttet at stifte en såkaldt »Oplevelsespulje«, hvor personer, foreninger eller lokale ildsjæle kan søge om tilskud til at iværksætte initiativer, der kan bidrage til at gøre et besøg til en god oplevelse.

Feriepartner Møn-Stevns vil uddele i alt 50.000 kroner i løbet af 2018.

Når året er slut, uddeles der desuden i alt 150.000 kroner til de tre bedste projekter i hele Danmark. Denne uddeling, kaldet “Feriepartnerprisen”, er en samlet pris for alle landets 27 bureauer i Feriepartner-kæden.

Jesper Blomberg fra Feriepartner Møn-Stevns fortæller, at formålet med »Oplevelsespuljen« er at støtte lokale ildsjæle, foreninger og lokalsamfund, som ønsker at udvikle oplevelser, der bl.a. henvender sig til områdets gæster:

– Det betyder naturligvis ikke, at oplevelsen eller begivenheden udelukkende skal være for turister, men at disse også skal være en del af målgruppen for den påtænkte oplevelse.

Hvis man har et projekt, man mener, kvalificerer sig til støtte, skal man være lidt hurtig ved tasterne, idet fristen for at indsende forslag er den 1. marts.

Se mere på feriepartner.dk.

Fakta:

Feriepartner Møn-Stevns er en del af Feriepartner Danmark, som er landet største kæde af lokale, selvstændige udlejningsbureauer.

Feriepartner Danmark udlejer mere end 6.000 feriehuse over hele Danmark, heraf 275 feriehuse i området Møn, Stevns og Sydsjælland.

 

Skriv en kommentar