(Last Updated On: 3. maj 2016)

HÅRLEV: To medarbejdere på KAS (Korttids Afdelingen Stevns) ansøgte i starten af året Bankoforeningen Elverhøj om et tilskud til lidt underholdning på KAS.

– Når man i en midlertidig periode er på KAS, kan der være forskellige årsager til opholdet. Det kan være genoptræning, aflastning og andre årsager til, at man ikke kan være i eget hjem i en kortere periode. I det perspektiv oplever de to medarbejdere, at der er brug for lidt liv og humør, forklarer Marianne Thomasen, der er leder af KAS.

De to ansøgere håbede på et lille beløb, men bankoforeningen syntes, at ideen var så god, at de valgte at give KAS 10.000 kr. De mange penge var øremærket til en fest, og det var et krav fra bankoforeningen, at syngepigerne fra Stevns skulle inviteres.

Nu har festen været afholdt, og det blev en fantastisk aften. De to medarbejdere trak det tunge læs, med stor opbakning, hjælp og støtte fra resten af gruppen på KAS.

Der blev sunget sang – skrevet af en af beboerne på KAS – og der var udsøgt mad og forplejning hele aften. 56 deltog i festen, hvor også den somatiske afdeling H4, som KAS til dagligt deler faciliteter med, deltog.

– En stor tak til Bankoforeningen Elverhøj Hårlev for festen på KAS. Den vil blive drøftet og grinet af mange gange i fremtiden, lyder det fra Marianne Thomasen.

 

Skriv en kommentar