(Last Updated On: 13. februar 2015)

Plakatfoto_GorillaDe medvirkende er Asbjørn Agger, Dorthe Hansen Carlsen, Hans Henrik Clemensen, Rolf Hansen, Paw Henriksen og Jesper Hyldegaard. Iscenesættelse af Anne Zacho Søgaard. (Foto: Stevns Teaterforening).

STORE HEDDINGE: Stevns Teaterforening har fredag aften den 20. februar finanskomedien Gorilla på programmet. Det er Svalegangen og Team Teatret der fra klokken 19.30 spiller på Erikstrupscenen.
Handlingen udspiller sig på en afsidesliggende landejendom, hvor firmaets fem mandlige topledere mødes for at afslutte en række workshops om teambuilding. De tror, det bliver en rolig weekend med tillidsøvelser og dyr rødvin på firmaets regning. Men den kvindelige coach konfronterer cheferne med deres elendige økonomiske resultater, og konsekvensen er klar: Ledergruppen skal reduceres. De fem er i virkeligheden inviteret til et nådesløst udskillelsesløb. Frygten gror under de nystrøgne skjorter, og holdånden smuldrer. Det er alle mod alle.
Rhea Lemans underholdende og ubarmhjertige forestilling går i bedste Big Brother stil i kødet på et omskifteligt og presset arbejdsmarked, styret af vækst. Der bliver på komisk vis sat fokus på, at vækst i dag er en altomsluttende religion, der reducerer medarbejdere til excel-ark og strategiske brikker.     Stykket undersøger, hvad der sker, når vi mister et af de vigtigste fundamenter i vores liv – arbejdet.
På stevns-teater.dk kan man læse mere om og bestille billetter til forestillingen.

Skriv en kommentar