(Last Updated On: 4. januar 2019)

Sådan bliver de 800 kvadratmeter på Sigerslevvej indrettet. Her ses blandt andet det funktionelle område, med den grønne bane yderst til højre. Det er en såkaldt crawlerbane, hvor man skal trække og skubbe en slæde. Lidt til venstre herfor er et klatrestativ. I det modsatte hjørne foregår cirkeltræningen med ni forskellige maskiner, der alle er lette at komme ind i og ud af – efter en tur rundt på alle ni maskiner er hele kroppen blevet trænet igennem. (Tegning: Multifitness)

Store Heddinge: På hjørnet af Sigerslevvej og Bjælkerupvej – i den bygning, hvor discountsupermarkedet Fakta havde til huse frem til maj sidste år – åbner nu et nyt fitnesscenter.

Det sker lørdag den 26. januar med åbning kl. 8.

Det nye center er en del af den sjællandske kæde Multifitness og vil omfatte i alt 800 kvadratmeter, hvor medlemmerne kan træne på fitnessmaskiner fra Technogym, få rørt sig på fitnesscykler og løbebånd samt foretage funktionel træning og cirkeltræning.

Stedets indehaver er Mikael Hjørne. Han har i forvejen Multifitnesscentre i Holbæk, Asnæs, Skibby, Svebølle og fra den 19. januar også i Jyderup. Det første center åbnede han i Holbæk i 2015. Desuden har han siden 1998 haft endnu et fitnesscenter i Holbæk, Multimotion, som eksisterer den dag i dag.

At Mikael Hjørne nu vælger at åbne en afdeling op i Store Heddinge, er ikke tilfældigt:

– Jeg har længe haft kig på Store Heddinge. Jeg har tidligere undersøgt mulighederne for at åbne i den gamle Nordea, men fik afslag fra kommunen. Jeg havde også kig på de lokaler, hvor Fit&Sund nu er åbnet, fortæller Mikael Hjørne, der ikke var sen til at slå til, da Fakta lukkede.

Nu lejer han lokalerne, som i øjeblikket bliver sat i stand af et hold håndværkere. Mikael Hjørne oplyser, at centret vil være inddelt i forskellige områder: et område med de maskiner, der har faste vægte, et andet, hvor maskiner med vægtskiver vil stå, et funktionelt område, et legeområde, hvor børnene kan opholde sig og desuden garderobe med skabe, toiletter, badefaciliteter med mere.

– Det bliver et godt center, med god plads og kvalitetsudstyr, hvor der er plads til de fleste, forklarer indehaveren.

Centret er et såkaldt nøglecenter, hvor medlemmerne via fingerscan har adgang døgnet rundt, alle ugens syv dage, året rundt. Der vil kun være bemanding i udvalgte tidsrum. Der vil på sigt blive koblet instruktører til på freelancebasis, som man kan booke til f.eks. at få lagt et træningsprogram.
rmh

Skriv en kommentar