(Last Updated On: 21. februar 2014)

Over 30 børn og unge udstiller lige nu på Kulturloftet i Stevns Open
SO1Buster Emilio Minghetti, Ll. Linde, vandt i kategorien 9-14 år. , (Foto Ulla Thorngaard).

STORE HEDDINGE: I lørdags var der fernisering på udstillingen, der viser værker af børn i alderen 9 til 18 år. Her blev vinder i yngste kategori 9-14 år 10-årige Buster Emilio Minghetti fra Lille Linde med et meget poetisk maleri. Det er fantastisk lavet set i forhold til han alder, lød det fra dommerne.
I alderen 14 til 18 år blev det 15-årige Mathias Rasmussen fra Haslev med et meget fint fotografi af bøgetræer, mens det blev to lokale piger fra Fritidsgården i Hårlev, der får æren af at levere motivet til næste års ”Stevns-open-plakat”.
Victoria B. Schramm og Laika Visby har i fællesskab udført mønsterbyen, og pigerne har brugt gode stærke farver på deres kreative billede.
Ferniseringen på kulturloftet var velbesøgt. Sydbanks sponsorerede præmier blev overrakt på festlig vis og Faxe bogtryk havde sponsoreret plakater og indbydelser til begivenheden, der er blevet næsten en tradition i den kolde tid”, oplyser Ulla Thornberg, Kulturloftet.
Udstillingen kan ses indtil 1. marts på ”loftet” over Store Heddinge Bibliotek.    cs

Herunder: Victoria B. Schramm og Laika Visby, Fritidsgården i Hårlev, har i fællesskab lavet et billede til udstillingen og motivet er nu valgt til Stevns Opens plakat 2015. (Foto Ulla Thorngaard).
SO3 SO2
Mathias Rasmussen, Haslev, vandt i kategorien 14 til 18 år med et fotografi. (Foto Ulla Thorngaard).

Skriv en kommentar