(Last Updated On: 8. april 2014)

Strøby-Cup
I U11 pigerækken spillede AIK 65 2 sig til guldmedaljer. (Foto: AIK 65 Strøby)
.

STRØBY: I weekenden den 5. til 6. april  blev der afholdt udendørs Strøby Cup i AIK 65 på banerne ved Strøby Hallen. Knap 780 spillere deltog, og der var børn og unge fra klubber rundt på hele Sjælland – både drenge og piger, fra U8 til og med U12 og i både femmands-, syvmands- og nimandsfodbold.
Turneringen blev afholdt i en god, fair og sportslig ånd med masser af bold på banerne, og flere lokale hold endte på medaljeskamlerne: Lørdag blev der spillet syvmandsfodbold, og her endte U9 drengene AIK 65 1 på en flot andenplads med sølvmedaljer til følge. Slutresultatet for U11 drengene i række C og D blev en guldmedalje til AIK 65 2, mens AIK 65 1 spillede sig til en delt bronzemedalje med Herfølge.
Om søndagen endte U12 drengene i række C og D fra Rødvig på en bronzeplads i nimandsfodbold. Også de lokale pigehold markerede sig flot med en guldmedalje til U11 pigerne AIK 65 2  i syvmandsfodbold.  I femmandsfodbold var blandt andet AIK 65 U8 drengene i række C og D på banen, og de kunne hænge guldmedaljer om halsen.
rmh

Skriv en kommentar