(Last Updated On: 4. april 2014)

Stevns-Friskole2
RØDVIG: I sidste uge summede og brummede det af liv på Stevns Friskole, hvor der var kommet fordybelsesuge på skemaet.
Indskolingen – nulte til anden klasse – havde et overordnet emne om luft, ild og vand med tid indlagt til eksperimenter med LegoWedo.
I tredje klasse var der faglig læsning på programmet, og eleverne kom godt rundt i forskellige former for litteratur.     Fjerde klasse havde om romertiden med besøg på Nationalmusset og afsluttende med middag iført togaer i bedste romerstil. Femte klasse arbejdede hele ugen med musicalen ”Thors brudefærd” – afsluttende med et brag af en premiere fredag aften. I sjette klasse var der dømt projektuge, hvor eleverne selv havde valgt et emne at skrive om. De skulle også lave en praktisk del til projektet, som blev fremvist for forældre torsdag aften.
I udskolingen har syvende klasse primært arbejdet med vulkaner, både teoretisk og fysisk, ved blandt andet at bygge forskellige former for vulkaner. Ottende klasse har fordybet sig i Englands historie, som forberedelse til studieturen til London, hvor de er i denne uge. For niende klasse har det være en uge bestående af fagdage med fokus på fagene naturfag og sprog.

Skriv en kommentar