Jesper Milán formår at gøre forstenede dyr levende.

Højerup: Overskriftren burde måske været begyndt med »Fede historier …, for det er dét, som museumsinspektør Jesper Milán er kendt for i kredse, der er vild med danekræ.

Fund i USA og Bornholm

Den 27. februar 2017 kl. 17-18.30 kan man møde geologen og palæontologen fra Geomusueum Faxe, når han dukker op på Traktørstedet Højeruplund, og fortæller om aktuelle forskningsprojekter på klinten, hvorfor klinten er en vigtig international forskningslokalitet, om alle de nye spændende fund af danekræ og en ny mosasaur-art.

Han er desuden formand for Dane-kræudvalget, og forsker især i dyrelivets udvikling omkring Kridt/Paleogen-grænsen i Danmark.

Der er to fund, som han er særlig stolt af, den ene fra Navajo i Utaj USA, hvor han fandt forstenede fodspor fra en rovdinosaur, og så var der fundet af dinosourfodspor ved Pyritsøen på Bornholm, og så var der… nej, mød hellere op og hør det fra eksperten selv.

Venner får gratis adgang

Det er gratis at deltage for verdensarvsvenner og -partnere.

Der vil være servering af kaffe og kage undervejs, fortæller Naja Habermann fra Verdensarv Stevns, som også oplyser, at man gratis kan blive »verdensarvsven« og fremover blive opdateret på nyheder og det daglige arbejde og inviteret til arrangementer, foredrag og ture.
Samtidig kommer man ind gratis, hvor øvrige deltagere betaler 50 kr. per person.

Tilmelding er nødvendig senest d. 22. februar til Naja@stevnsklint.org

sky

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.