(Last Updated On: 16. januar 2018)

Camilla Friis Strømsholt foran den kommende blomster- og interiørbutik; Maria Nordahl var på arbejde, da Stevnsbladet kiggede forbi. Der, hvor den store træplade er, bliver der indgangsparti til butikken – og bagved træpladen bliver der i øjeblikket arbejdet på højtryk for at få lokalerne klar. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: Lørdag den 10. februar åbner en ny blomsterbutik i Store Heddinge. Det bliver på Højerupvej 2, der hvor Shell kiosken tidligere har haft til huse.

Det er de to naboer Camilla Friis Strømsholt og Maria Nordahl, som bor på samme vej i Lille Heddinge, der nu kaster sig ud i at åbne egen butik.

Maria Nordahl er oprindeligt uddannet blomsterdekoratør hos Ting og Blomst i Karise, og har indtil udgangen af 2017 arbejdet for Blomsterpigen i Algade. Camilla Friis Strømsholt har egen servicevirksomhed. Nu åbner de butik sammen – og de glæder sig meget til at åbne dørene op.

Lige nu har de travlt med at istandsætte den tidligere tankkiosk. Den lejer de af Michael Hansen, der også har vaskehallen og benzinstanderne – og de vil fortsat være der.

– Butikken kommer til at ligge supergodt på hjørnet af Højerupvej og Rengegade. Vi lukker den eksisterende indgangsdør ud mod Rengegade til og rykker den om til Højerupvej. Udenfor vil vi anlægge parkeringspladser, fortæller Camilla Friis Strømsholt, som også forklarer at både økonomi og beliggenhed har været afgørende i valget af lejemål.

Udover blomster har det nye ejerpar planer om at sælge interiør med mere i butikken, som skal hedde »Nordahl og Friis«.
rmh

 

Skriv en kommentar