(Last Updated On: 9. februar 2018)

Fra venstre ses frivillig mentor Per Bækmark, Bjarne Hendrichsen og Mette Truesen. (Foto: Stevns Frivillighedscenter)

Stevns: – Vi er så glade for nu at kunne komme godt i gang med at hjælpe unge på Stevns, udtaler formanden for Foreningen af frivillige mentorer, Bjarne Hendrichsen.

Foreningen har ligget stille i noget tid, men er netop gået sammen med den landsdækkende organisation Headspace. Sammen vil de starte mentorhjælp til unge på Stevns.

– I Headspace har vi stor erfaring med at tilbyde gratis og anonym rådgivning for unge med både store og små problemer. Vi har 18 rådgivningssteder rundt omkring i hele Danmark, hvor unge kan komme ind fra gaden og få personlig rådgivning og hjælp. Vi glæder os meget til nu også at få erfaringer med at tilbyde mentorforløb, siger centerchefen fra Headspace, Mette Truesen.

Klar til marts

Lige nu står 12 frivillige mentorer klar fra Foreningen af frivillige mentorer.

I løbet af februar og marts introduceres de frivillige mentorer til Headspace med introdag og individuelle samtaler.

– Så allerede fra starten af marts måned begynder vi at kunne matche de første mentorer med unge, fortæller Mette Truesen.

– Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med at hjælpe unge på Stevns. Vi ved, at der er et behov, og vi har allerede gode erfaringer med at hjælpe unge videre, slutter Bjarne Hendrichsen.

Hvis man vil vide mere, kan Bjarne Hendrichsen kontaktes på telefon 40268834 eller man kan ringe til Stevns Frivillighedscenter på telefon 61131274.

 

Skriv en kommentar