(Last Updated On: 2. maj 2017)

Jagtridningen ved Gjorslev Gods er kendt for sine smukke omgivelser og spændingen, der er ved at se de mange ryttere og deres smukke heste springe over forhindringerne. (Privatfoto)

Gjorslev: I middelalderens Europa red konger og adelsmænd jagtridning for fornøjelsen og adspredelsens skyld. Siden har jagtridning udviklet sig, og i dag rides der ikke længere med et kobbel af hunde på jagt efter vilde dyr.

Af hensyn til landmænd, skovejere, medfølgende publikum, indlagte pauser til hestene og turens længde bliver ruten i dag planlagt på forhånd. Det gælder også den traditionsrige Gjorslev Jagt, som i år rides den 7. maj.

Jagten starter kl. 10 – og slutter cirka kl. 13 – ved Gjorslev Gods, og alle interesserede ryttere er velkomne til at deltage i den publikumsvenlige jagt.

Turen er cirka 13 kilometer og der er 35 spring med en maksimal højde på 80 centimeter. Der er tilmelding på dagen imellem kl. 8.30 og 9.45

Det er Øst Sjællands Rideklub der står bag arrangementet, og du kan kontakte Theresa Alexandra Seifert på telefon 53545550 eller e-mail: tasseifert@gmail.com for tilmelding og flere oplysninger.
rmh

 

Skriv en kommentar