(Last Updated On: 19. juli 2018)

Strøby Egede: Solgårdsparkens 25-års jubilæums koncertrække kunne være endt i regn, da turen i sidste uge var nået til den årlige jazzaften. Men smooth jazz with soothing rain blev til happy jazz og solskin, da Tribute to Papa Bue indtog scenen i den hyggelige lund nær Tryggevælde Å.


Per og Winnie Hansen har fulgt Solgårdsparkens jazzaftener i samtlige 25 år, som de har fyldt parken med traditionelt messingmusik. (Fotos: Klaus Slavensky)

600 nød Papa Bue musik

De tidligere Papa Bue-musikanter swingede sig gennem “Nyboders Pris”, “Sidder på et værtshus”, “Everybody Loves Saturday Night”, og en lang række dixie-toner, som fik dansefolket ud på grønsværen.

– Papa Bue var her selv i 2000, sagde formanden for Solgårdsparkens Støtteforening, Carl ’Olli’ Pedersen, som også takkede de mange frivillige, som tog sig af de over 600 gæster, som nød den lyse sommeraften.

De frivillige hjælpere startede med forberedelserne kl. 14, og slutter “arbejdsdagen” ved 24-tiden, “Når lygterne tændes på gade og vej…”.
sky


Jan Meusling er en af de mange frivillige, som servicerer Solgårdsparkens gæster. Har stået i baren i 10 år. Som bartender forstås. (Foto: Klaus Slavensky)

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar