(Last Updated On: 17. januar 2019)

Det kunne man alt sammen opleve, da Hellested IF sidste lørdag afviklede Hellested Cup for U9B og C samt U13

Se billederne fra lørdagens Hellested Cup. (Fotos: Rikke Michael Hansen)

Hellested: 23 hold stillede til start, da Hellested IF lørdag havde inviteret til Hellested Cup, et indendørs fodboldstævne for U9 og U13 drenge og piger i Hellested Hallen.

Hjemmeklubben stillede selv med i alt seks hold i de forskellige årgange. Deltagelsen var også stor fra andre stevnske klubber, med hold fra Hårlev BK, AIK 65 og Rødvig. Desuden var der deltagelse fra andre sjællandske klubber, herunder naboklubben fra Faxe samt fra Ringsted, Sengeløse, Brøndby, Hvidovre, FREM Hellebæk og Tårnby.

Dagen igennem skulle de boldglade drenge og piger spille indendørs femmandsfodbold med bander og håndboldmål.

Spænding og dramatik

Første kampfløjt lød kl. 9, hvor hjemmeholdet Hellested IF skulle møde Ringsted 2 i pulje 1, U9B. 15 kampe og tre timer senere kunne Ringsted 1 – med en finalesejr over Brøndby – kalde sig vinder af puljen.

Ved frokosttid blev den første af i alt 23 kampe i gruppen U9C sat i gang. Første kamp var mellem AIK 65 1 og Faxe. Tre hjemmehold var med – Hellested 1, 2 og 3 – og de spillede så godt, at de alle nåede til semifinalen, hvorfor det ene opgør blev et rent internt af slagsen, mens det sidste Hellested-hold mødte FREM Hellebæk.
Finalen var med to Hellested-hold, og efter både forlænget spilletid og en nervepirrende straffesparkskonkurrence med flotte træffere, gode redninger og ærgerlige forbiere endte Hellested 2 som sejrherre over Hellested 1.

Der var spænding, nervøsitet og koncentration hos spillerne, da der skulle skydes straffesparkskonkurrence. (Fotos: Rikke Michael Hansen)

 

I tredje og sidste afdeling kom de lidt ældre spillere på banen i U13, med Rødvigdrengene som vindere.

Der var medaljer til alle og pokaler til vinderholdende. Her er det Hellested 2, i rækken U9C, som får overrakt medaljer og pokaler. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Fuld fart på ungdommen

Hellested IF har tidligere afviklet fodbold-cup, men har de seneste år holdt pause. Nu er klubben tilbage med ungdomsstævnet, og planen er at gentage til næste år.

– Der sker rigtig meget på vores ungdomshold i øjeblikket. Vi har fået tre engagerede ungdomstrænere, der løbende bliver sendt på kurser, deltager i camps og kigger til, hvordan andre klubber arbejder med deres ungdomshold, fortæller Peter Wolsing, der er ungdomsansvarlig i klubben.

Udover de tre trænere: Paw Petersen, Tim Sørensen og Michael Kofoed, fremhæver Peter Wolsing også andre forhold, som er med til at fremme den positive udvikling i klubben. De gode halfaciliteter, friskolen og ikke mindst den gode forældreopbakning. Endelig er de to lokale sponsorer, Anders Krause Tømrer- og Snedkerfirma samt Lasse Maler – Stevnsmaleren.dk samt byens populære ’Dejli’Brugs’, hvor de altid er fleksible og hjælpsomme.

Nu med eget merchandise

Årets store julegavehit i Hellested var uden tvivl det nye merchandise fra Hellested IF, som både tæller et flot rødt og hvidt tørklæde med klubbens logo fra 1930, t-shirts, krus og klistermærker.

Især halstørklæderne har været en stor sællert. Af de i alt 100 bestilte, var 75 solgt inden jul.

Det var Lasse, der er far til en af U9-spillerne, som tog initiativ til det nye fanudstyr, og aftenen op til turneringslørdagen havde han travlt med at få hjemmesiden lanceret. Det lykkedes, og kl. 23.30 fredag aften gik hellestedshoppen.com i luften.

Alt overskud fra salget går til U9-holdene.
rmh

Skriv en kommentar