(Last Updated On: 8. februar 2019)

Det kan godt være, at kobbertavlen i Højerup gamle kirkeruin, bærer en indskrift om Valdemar Atterdag, men hans bedrifter kan ikke måle sig med det som foregår i teaterstykket »Svend, Knud og Valdemar«. (Pressefoto: Figaros)

Teater: De er der alle sammen. Bare rolig. Den fromme og fulde bips, suffløren, der forsøger at holde sammen på det hele, teaterdirektøren og hans talentløse kone.

Et godt grin

Teaterstykket ”Svend, Knud og Valdemar” er opbygget som en parodi på en teaterforestilling, hvor man følger en teatertrups forsøg på at opføre et stykke om slaget på Grathe Hede, hvor alt går galt, blandt andet fordi intrigerne mellem skuespillerne ikke kan skjules.

Dette morsomme teater opføres mandag den 18. februar kl. 19:30 i Snurretoppen på Algade 32 i Store Heddinge.

Humørfyldt forestilling

Det er opera- og teatertruppen Figaros og Den Ny Opera, som kaster sig over denne teaterperle og giver den en moderne makeover.

Der tilføjes ekstra sangnumre fra både opera, operette og musical, og når Figaros tilsætter sin særegne komik til den i forvejen humørfyldte forestilling, er der garanti for en morsom aften i teatret.

Hos Figaros varetages alle rollerne af sopranen Lisbeth Kjærulff, barytonen Hans Dueholm, og skuespiller og sanger Kristian Jensen.

– Og som bonus og ved hjælp af moderne computer- og filmteknik svæver sangeren og revyskuespilleren Rasmus Krogsgaard over vandene i en enkelt scene i skikkelse af »Knud Lavards Ånd«, beretter Lene Vestergaard fra Stevns Teater, som står bag begivenheden.

Få en teatermenu

Billetter kan bestilles på www.stevns-teater.dk, og koster 300 kr.

Hvis man er medlem, så slipper man med 175 kr., og et medlemskab står i 60 kr. om året.

Cafe Algade holder ekstraordinært åben den 18. februar, og Pia Damgaard har lovet, at komponere en teatermenu, så gæsterne til »Svend, Knud og Valdemar« kan holde fri for madlavning før de skal i teatret. Teatermenuen serveres fra kl. 17.30.

Det er en god ide at bestille bord hos Cafe Algade på tlf. 56 56 32 56.

sky

Skriv en kommentar