(Last Updated On: 11. april 2019)

Guitar-Kaj alias Bertel Abildgaard. (Pressefoto).

Rødvig: Torsdagscaféen under Rødvig Borgerforening har modtaget en donation fra Lions, hvilket har gjort det muligt at invitere til en festlig eftermiddag med Guitar-Kaj alias Bertel Abildgaard, kendt fra de legendariske 5 x Kaj.

Med sin charme og sit gode humør underholder Bertel med sang, musik og stand-up for 50+. Sangene er håndplukket og bliver tilsat lidt komik i form af parodier og sjove historier.

Bertel har bl.a. været skuespiller, forfatter og komponist i revyer som Græsted, Nykøbing Falster, Kerteminde, Kolding og har stået på scenen sammen med Jan Schou, Henrik Krogsgaard, Kirsten Siggaard, Grethe Sønck, Keld og Hilda samt mange andre kendte revyskuespiller.

– Der er næsten udsolgt, siger Rita Siig, som er en initiativtagere sammen med Boye Deleuran Jensen, der er tovholder på borgerforenings cafégruppe.

Billetter skal købes på forhånd og koster 50 kroner. Prisen er inkl. kaffe og kage. De kan købes i caféen torsdage 14.30-16.30 eller på yourticket.dk under underholdning Rødvig.

Guitar-Kaj gæster restauranten på Harmonien i Rødvig torsdag den 25. april, kl. 15, dørene åbnes kl. 14.30.

Skriv en kommentar