(Last Updated On: 25. maj 2018)

Vi, de fem foreninger AIK Fitness, AIK Gymnastik, AIK Fodbold, AIK Badminton og Stevns Floorball, som til dagligt bruger Strøby Idrætscenter, har i længere tid været vidne til den verserende sag “Forældregruppen mod AIK Fonden”.

Vi står undrende overfor, hvad det er, denne Forældregruppe vil opnå. Det sidste nye er, at man i Stevnsbladet den 8. maj nu går efter foreningerne – hvorfor forsøge at ødelægge vores foreningsliv?

Hvor mange tæller egentlig denne forældregruppe? Er det utilfredse brugere af hallen? Er det forældre til børn i vores foreninger, og hvorfor henvender de sig i så fald ikke direkte til os bestyrelser i stedet for? Spørgsmålene er mange.

Vi har alle et godt samarbejde med AIK Fonden. Vi arbejder sammen om at forbedre rammerne for brugerne af Strøby Idrætscenter, så vi fortsat kan tilbyde gode aktiviteter til alle. Der er altid blevet lyttet til vores ønsker, og vi har kunnet se en positiv udvikling af Strøby Idrætscenter.

AIK Fonden har formået at samle foreningerne, og dette har skabt en god dialog os alle imellem. Vi ser en klar fordel i, at Strøby Idrætscenter drives af en fond, idet der ikke er langt fra foreningernes bestyrelser til ledelsen af hallen.

Vi ser AIK Fonden som en arbejdsgruppe, der arbejder hårdt for at få gennemført de mange projekter i forbindelse med Strøby Idrætscenter. Vi er uforstående overfor, hvorfor man ønsker at ødelægge det arbejde, som Fonden og foreningerne udfører.

Vi er mange frivillige, som bruger mange timer på at træne børn og voksne samt lave bestyrelsesarbejde. Alle de timer, vi bruger, gør vi med et smil, fordi vi gerne vil gøre en forskel og skabe et godt foreningsliv, men når vi så mødes af denne kritik, bliver det svært at fastholde smilet.

Vi håber på, at vi i fremtiden kan fortsætte det gode samarbejde med AIK Fonden, så vi fortsat kan tilbyde gode omgivelser og faciliteter for vores mange idrætsudøvere.

Med venlig hilsen
AIK Fitness, AIK Gymnastik, AIK Fodbold, AIK Badminton og Stevns Floorball

 

Skriv en kommentar