(Last Updated On: 6. juli 2018)

Jazzelskere kan nyde traditionelle jazztoner med garvede Papa Bue-musikere i Solgårdsparken den 18. juli kl. 19-22. (Pressefoto)

Strøby Egede: En gang om året lyder der glade jazztoner i “folkeparken” i Strøby Egede. Det sker på onsdag den 18. juli, hvor bandet »Tribute To Papa Bue« træder op på scenen kl. 19.

Populær og folkelig

Papa Bue’s Viking Jazzband har gennem mere end 50 år været Danmarks mest kendte jazzband og opnåede en bred folkelig popularitet og et pladesalg i millionoplag. Melodier som “Nyboders pris”, “Everybody Loves Saturday Night”, “Sidder på et værtshus” er i dag “danske evergreens”.

Den orginale sound

I samarbejde med Bente Bue sammensatte Erik “Krølle” Andersen, Papa Bues klarinettist i de seneste mange år, et Memorial Band med musikere, der har været markante medlemmer af bandet i forskellige perioder, med det formål at videreføre den originale Papa Bue-sound med de gode gamle numre.

Mange af de store “Liller” numre er i dag overtaget af Per Jacobsen. Orkesteret optræder på mange festivals og i jazzklubber i Danmark og Sverige.

Besætningen i dag er: Jack Anderson, trompet; Ole “Fessor” Lindgreen, basun; Erik Andersen, klarinet; Per Jakobsen, piano; Jens Sølund, bas og Jan Jerichau på trommer.

Gratis adgang

Der er som altid gratis adgang. Til gengæld må man ikke medbringe egne drikkevarer. Solgårdsparkens Støtteforening sælger drikkevarer, der skal betale musikken og renoveringen af det grønne område.

Grill selv eller køb buffet

Der er mulighed for at grille medbragt mad på de tændte griller fra klokken 17:30, eller benytte Kok med Kul På’s buffet. Denne buffet koster 125 kr., og kan bestilles på tlf: 207 25 207 eller mail: bestil@kokmedkulpå.dk senest kl. 12 på selve dagen.

Solgårdsparken er en kommunal park, som Solgårdsparkens Støtteforenings frivilligt betalende medlemmer arbejder med at vedligeholde.

Det koster 100 kroner om året at være medlem af Solgårdsparkens Støtteforening.

sky

 

Skriv en kommentar