(Last Updated On: 14. november 2017)

Af: Anne-Sofie Høgenhaug, kandidat for Det Konservative Folkeparti

For nylig læste jeg, at kun 42 procent af de unge regner med at stemme til kommunalvalget. Det gør mig som ungt menneske trist. Dog tænker jeg mere over, hvorfor?

Nogle mener måske, at det er kedeligt eller at andet er sjovere.

Jeg vil mene, at det er fordi de unge mangler én, som de kan identificere sig med. Én, der kan være deres stemme og tale deres sag.

Jeg stiller op til kommunalvalget, fordi jeg først og fremmest gerne vil gøre en forskel for Stevns. Men jeg stiller i ligeså høj grad op, fordi jeg mener, at hvis vi ønsker et demokrati, der repræsenterer så mange borgere som muligt, skal vi have en ung ind. De unges talerør direkte ind til de beslutninger, der påvirker os lokalt. Nye idéer og synsvinkler skal der til, så lad os få noget nyt, og for én gangs skyld, ungt blod ind i den nye kommunalbestyrelse. Det er vigtigt, at de unge også bliver hørt!

Derfor bør unge gribe muligheden og stemme, så de kan få indflydelse.

Jeg kan i hvert fald love én ting: Giver du mig din stemme den 21. november, så er jeg din stemme de næste 4 år.

Med venlig hilsen
Anne-Sofie Høgenhaug
Kandidat for Det Konservative Folkeparti

 

Skriv en kommentar