(Last Updated On: 8. marts 2019)

Kære Lene og Bent Overgaard

Det var dog et voldsomt angreb på at advare de nybagte forældre om at bestille en navngivningsfest hos Unik Navngivning – en trist retorik, som viser, at I ikke helt har forstået vores koncept.

Vi har på ingen måde til hensigt at foregive, at vi har nogen form for bemyndigelse eller juridisk kompetence til at navngive børn i Danmark.

Vi vil gerne bidrage til en navngivningsfest og til gøre dagen uforglemmelig for hele familien – vi tilbyder et særligt historisk sted som Riddersalen på Gjorslev for, at barnet kan identificere sig med et sted – på samme måde som et barn døbt i en kirke. Vi mener, at det er vigtigt at have nære relationer til de ting, som er sket i ens liv.

Mange forældre afholder i dag en fest i hjemmet for barnet, hvis det ikke er døbt i kirken – hvorfor ikke afholde en navngivningsfest i flotte rammer?

Vi ser os selv som ildsjæle og ønsker at skabe fokus på Stevns – vores smukke egn og de mange muligheder vi har.

Jeg vil også gøre det helt klart, at eventen intet har med mit politiske liv at gøre, og mit forhold til kirken er helt privat.

Den kommercielle del, som I hæfter jer ved, er ikke nogen guldgrube, ej heller en smart business woman’s ide. Vi ser os selv som ildsjæle og iværksættere – glem ikke, at vi betaler for at bruge Riddersalen: musik, blomster, akvarel af lokal kunstner, så nej, det er ikke nogen guldgrube.

Vi har modtaget en enorm interesse, som vi er taknemmelige for – vi er glade for alt fokus på vores smukke egn og det smukke Gjorslev Gods.

Vi glæder os rigtigt meget til at tilbyde denne Navngivningsfest for de familier, som vælger dåben i kirken fra, men gerne vil have en minderig dag.

Vi beklager meget, hvis I synes, at vi ikke har været tilstrækkelig klare, om det vi kan tilbyde gennem Unik Navngivning. I skriver, at forældrene skal bruge penge på en hyggelig, god og festlig navngivning – det er faktisk lige præcis, hvad vi forsøger at være behjælpelige med.

Med venlig hilsen

Grethe Ahrensbach
og
Mogens Haugaard Nielsen

Skriv en kommentar