(Last Updated On: 8. november 2018)

Årets modtager af Stevnsprisen, Johnny Andersen. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Hårlev: Bor man i Hårlev, ved man med stor sandsynlighed, at HBE står for Hårlev Borger- og Erhvervsforening. Man kender formodentlig også foreningens formand, Johnny Andersen, som også er bestyrelsesformand i Stevns Frivillighedscenter samt ejer af Johnnys Cykelrep.

Det er bl.a. for han store frivillige arbejde i HBE og for frivillighedscenteret, at Flemming Sten Petersen har indstillet Johnny Andersen til Stevnsprisen 2018.

I indstillingen skriver Flemming Sten Petersen bl.a.:

– Johnny er en utrættelig ildsjæl, der altid er villig til at yde en stor og gennemtænkt indsats, når nogen har brug for hans hjælp. Johnny Andersen er en mand af få ord i det daglige, men når han åbner op for hans idérigdom, så flyder ordene i en lind strøm. Han er en mand, der er værd at lytte til.

Prisoverrækkelse på rådhuset

Folkeoplysningsudvalget blev tirsdag aften hurtigt enige om, at Stevnsprisen for 2018 skulle gå til Johnny. Begrundelsen herfor var bl.a. han store frivillige indsats i sit lokalområde i Hårlev og for Frivillighedscenteret til gavn for mange foreninger.

Prisen bliver overrakt torsdag den 13. december kl.19 -20.00 i kantinen på rådhuset i Store Heddinge, hvor alle er velkomne.

Stevns Kommune uddeler hvert år Stevnsprisen til en forening eller person, der har gjort en ekstra god indsats for kultur- og foreningslivet i kommunen.
rmh

Skriv en kommentar