(Last Updated On: 5. november 2018)

Ingen jul uden Stevns Friluftsscenes årlige juleforestilling

Rollelisten tæller såvel ”gamle” som nye ansigter, og hele holdet glæder sig til at præsentere det færdige resultat om en måned. (Foto: Stevns Friluftsscene)

Rødvig: Stevns Friluftsscene spiller i år juleklassikeren ”Nøddebo Præstegård”, med masser af julehygge, julestemning og de herlige karakterer fra Elith Reumerts komedie.

Forestillingen har premiere fredag den 7. december kl. 19.30 og spiller igen lørdag den 8. december kl. 19.30 i Kulturhuset Harmonien, Rødvig Hovedgade 2. Derudover spilles til Boestofte Pensionistforenings årlige julearrangement søndag den 9. december, et arrangement som er forbeholdt Pensionistforeningens medlemmer.

Nyt instruktørteam

Prøverne er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk for at blive klar til premieren.

Instruktionen er i år lagt i hænderne på Lars Fridberg Nielsen og Camilla Bruun Nielsen, der har været aktive på Friluftsscenen i mange år, og som for første gang kaster sig over instruktørrollen. De trives med opgaven og glædes over de medvirkendes engagement og opbakning. Som de selv siger:

– Ja, så er vi ikke gået grædende hjem fra nogle prøver.

Billetter kan købes

Billetsalget er også i gang, og billetter til den 7. og 8. december kan bestilles på stevnsfriluftsscene.dk, på mail: billetter@stevnsfriluftsscene.dk og på tlf.: 26152626.

Der er mulighed for at købe billetter med eller uden julebuffet.

Se mere om muligheder, priser mm. på stevnsfriluftsscene.dk.
rmh

Skriv en kommentar