(Last Updated On: 31. maj 2018)

Kim Schwartzs datter Anna har før sunget kor på hans julesang til barnebarnet, nu forenes de i ny sang. (Pressefoto)

Musik: Ikke siden Gitte sang at hun ville giftes med farmand, har der været en sang der turde prøve kræfter med den far-datter succes.

Men det tør Stevns nye lokale par: Kim Schwartz og datteren Anna.

Dansktop show

Forleden kunne man ved Dansktop Prisens store tv-show fra Boxen i Herning, opleve de to sangstjerner Kim Schwartz og hans datter Anna, med den nye farvelsang »Ude imellem stjernerne«.

Det skete i forbindelse med en hyldest til de store danske kunstnere, der igennem en årrække har sat deres præg på den danske musikscene, at Kim Schwartz og Anna spurgt om at fremføre denne smukke ballade.

Sang til de som mister

Oprindeligt blev denne sang skrevet da Kims egen mor meget pludseligt gik bort i 2013. Sangen har været længe undervejs, og i sidste øjeblik spurgte den populære trubadur, sin datter Anna om at synge den sammen med ham.

– For mig er det nærmest et historisk kapitel i min “musikbog”, at min datter Anna ville være med til at sende en varm hilsen til hendes farmor, fortæller Kim Schwartz, der bor i Vallø og hvis datter gik på Strøbyskolen.

– Vi mister alle nogen vi holder af igennem livet, og det kan være en svær prøvelse. I min søgen efter et svar, som kunne bringe mig videre i livet fandt jeg det, ude imellem stjernerne, siger Kim Schwartz, der håber at udgivelsen af denne sang vil give ny luft under vingerne, ikke alene for ham selv, men for alle dem der har det på samme måde.

Sangen kan downloades på iTunes og andre tjenester.

sky

 

Skriv en kommentar