(Last Updated On: 4. marts 2019)

Med nutidens panik som hovedtema, arbejder koreograf Stephanie Thomasen med tiden på speed. Hun er selv en af de fem dansere i »Panic Day«. (pressefoto)

Teater: Kan man danse hverdagen med alle dens udfordringer, stress og jag, så det også er en fornøjelse?

Det kan Uppercut Danseteater, som med forestillingen “Panic Day” gæster Erikstruphallen i Store Heddinge onsdag den 13. marts kl. 19.30.

Fabelagtige dansere

Det er Stevns Teaterforening, som står bag sæsonens danseforestilling med fem fabelagtige dansere, der for øvrigt afholder workshop med 9. klasserne på Store Heddinge Skole samme dag.

Og ikke nok med det, så kommer Stevns Musikskoles elever og underholder publikum i foyeren før forestillingen.

Skal vi nå det hele?

Der er knald på i sæsonens danseforestilling, Panic Day, som er dagen, hvor du skal nå det hele: Bage speltboller til morgenmad, være en god søn og en endnu bedre mor, bestå din eksamen, blive månedens medarbejder, være din vens trofaste væbner, byens bedste elsker og verdens lykkeligste nyskilte.

Er du klar? For hvad er det, vi vil opnå? Er der egentlig grund til at gå i panik? spørger forkvinde Lene Vestergård fra Stevns Teaterforening, som også siger:

– Publikum får ikke lov at gruble forestillingen væk. Hverken publikum eller dansere kommer sovende til Panic Day.

Musikskolens elever

Hvis man vil høre Stevns Musikskoles elever spille i foyeren, så er det mellem kl. 18.40-19.15, hvor baren også er åben.

Billetter til “Panic Day” kan købes på www.stevns-teater.dk, hvor man også kan blive medlem af Stevns Teaterforening for 60 kr. per sæson, og så få billetterne billigere.

sky

 

Skriv en kommentar