(Last Updated On: 7. maj 2018)

Jeg læste i et læserbrev fra Lars Klausen i Rødvig, at det vil blive for dyrt for Stevns kommune at flytte stationen hen til Vemmetoftevej.

Jeg bor på Vinkelvej 1, og jeg er ikke helt enig i dette. Som jeg ser det, vil det blive noget dyrere at lade være.

Jeg er uddannet murer og jeg går tit forbi en gammel misligholdt station. Jeg synes, det er synd, at man bare lader bygningen forfalde.

Hvad vil det koste at renovere en så stor bygning, som Rødvig stationsbygning? Jeg tror, at vi nok skal regne med adskillige millioner. Det vil formentlig koste langt over en million, bare for at arkitekter, ingeniører og andre kloge folk kigger på det.

Det drejer sig vel ikke engang om, at der skal bygges en ny station? Er der nogen fra Rødvig – bortset fra togpersonale, som egentlig kun bruger toiletter og en kaffemaskine – der i det hele taget bruger Rødvig Stations bygning?

Mig bekendt er der ikke tilladt adgang til bygningen for almindelige mennesker, dørene er låste. Hvis det kun drejer sig om mandskabslokaler for togpersonale, giver det ikke mening at have flere hundrede kvadratmeter til dette.

Så det, som det egentlig drejer sig om, er en mindre personalebygning og en rampe med en billetautomat. Jeg synes, at man istedet skal finde et andet formål til stationen – eller rive den ned.

Stationen vil falde fra hinanden på sigt, hvis man ikke snart finder ud af, hvem der skal betale for at renovere den.

Med venlig hilsen

En ny borger i Rødvig
Johnny Jensen
Vinkelvej 1
Rødvig

 

Skriv en kommentar