(Last Updated On: 6. juni 2019)

Anders og Anders har rigtig meget til fælles – og fylder samtidig scenen godt ud med deres forskellighed. (Pressefoto)

Varpelev: De to sangskrivere Anders Mikkelsen og Anders Roland giver lørdag aften den 15. juni koncert i Varpelev Forsamlingshus.

Sangduoen er kendt for deres gode sange, suveræne guitarspil, poesi og nærværende historier.

Anders Mikkelsen (f. 1969) er sangskriver og historiefortæller fra Thy, der med sit nærvær, sine lune historier og sine sange om mennesker og skæbner kommer langt ind under huden på tilhørerne. Han er kendt som konferencier på Skagen Festivalens havnescene og som en tilbagevendende gæstesolist i Sommersang i Mariehaven.

Anders Roland (f. 1950) er en sjællandsk guitarist, violinist og sangskriver. Han er en veteran, der har gødet rødderne siden sin tid i Hvalsøspillemændene i 1970’erne. Mange vil huske ham som Erik Grips makker og modstykke i 80’erne og 90’erne. Fra 1984 spillede han med guitarkollegaen Finn Olafsson, og deres tilbagelænede, poetiske guitarmusik blev tidens lyd på TV, radio og alle scener landet over.

Mikkelsens lune sange om mennesker og venskab er hjørnestenen i duoens repertoire, og Roland rammer det ind med sin guitar og violin. Han giver også smagsprøver på sine egne sange og instrumentale guitarnumre. Det hele kædes sammen med masser af historier, lunt nærvær, humor og et stort musikalsk overskud.

Billetter til koncerten, der starter kl. 20, koster 100 kroner og kan købes over e-mailen forsamlingshus@varpelev.dk, på telefon 51559030 samt ved indgangen.

Skriv en kommentar