(Last Updated On: 13. juli 2018)

‘Amore, My Tribute to Love’, er den verdensberømte violinists kærlighedserklæring til musik, og kærligheden til både hans familie og hans Johann Strauss orkester, som han har optrådt sammen med i mere end 30 år. (Pressefoto)

Store Heddinge: En af verdens mest populære optrædende kunstnere, Valsekongen André Rieu, har meddelt, at hans 2018 Maastricht koncerter via satellit vil blive sendt til mere end 2.000 biografer over hele verden i weekenden 28. og 29. juli, når han atter optræder i sin hjemby Maastricht med dette års tema: Hyldest til kærligheden.

Én af biograferne er Snurretoppen i Algade, Store Heddinge, og nu kan du vinde to billetter til koncerten, som transmitteres live på biografskærmen.

Svar rigtigt og vind

Der er to billetter på højkant til den heldige vinder.

Svar rigtigt på spørgsmålet nedenfor og deltag i konkurrencen om billetter. Blandt de rigtige svar trækkes der én heldig vinder á to billetter til satellitkoncerten i Snurretoppen enten lørdag den 28. juli eller søndag den 29. juli efter eget ønske.

Mail dit svar til os på konkurrence@stevnsbladet.dk, så vi har svaret senest torsdag den 19. juli kl. 16. Eller udfyld konkurrencekuponen i den avis, der udkommer tirsdag den 17. juli, og aflever den udfyldte kupon i postkassen ved Mediehuset på Nytorv 6 senest torsdag den 19. juli kl. 16. Vinderen findes ved lodtrækning og vil blive kontaktet direkte. Vindernavnet offentliggøres desuden i Stevnsbladet ugen efter.

Spørgsmålet er:

Hvor spiller koncerten?: A – Wien, B – Maastricht, C – Barcelona

Den ultimative kærlighedserklæring

‘Amore, My Tribute to Love’, er den verdensberømte violinists kærlighedserklæring til musik,  og kærligheden til både hans familier; hans kone og børn og selvfølgelig hans Johann Strauss orkester, som han har optrådt sammen med i mere end 30 år.  Hermed følger han op på sidste års album ‘Amore’, der indeholder hans version af klassiske og populære kærlighedssange fra hele verden.

I forbindelse med koncerten tilbyder André en heldige vinder den ultimative kærlighedserklæring – alle biografgængere i Danmark er hermed inviteret til at dedikere en af Andrés valse til sit hjertes udkårne. André vil personligt udvælge én af de foreslåede og vil efterfølgende offentliggøre dedikationen samt navnet på vinderen til publikum i hele Danmark. For at deltage skal man blot skrive sin dedikation på  www.andreincinemas.com/dedication.

 

Skriv en kommentar