(Last Updated On: 7. maj 2018)

Nylig hjemkommen fra en lille ferie i varmen er bøgen sprunget ud og anemonerne står i fuldt flor, herligt. Overenskomsterne er indgået, og strejker og lock out undgået. I Nord- og Sydkorea ser vi to ledere omfavne hinanden og love afrustning og fred.

Kun i Strøby Egede er alt ved det gamle. Vores grundejerforening har afholdt den årlige generalforsamling. Af referaterne kan jeg læse, at det endnu en gang er lykkedes vores formand at afvise et forslag om en donation til Solgårdsparken.

Selvom jeg havde meddelt, at jeg ville være bortrejst på dagen, blev forslaget af dirigenten trukket tilbage med den begrundelse, at jeg ikke var tilstede og kunne uddybe forslaget. Jeg syntes ellers, min tekst var tydelig nok, både motiveret og begrundet! Hvorfor kunne forslaget ikke bare være sat under afstemning? Det er vel medlemmerne, der bestemmer og ikke bestyrelsen alene – eller?

Bestyrelsen udtaler, at de kun vil støtte konkrete projekter. Hvad er ændret? I 2016 ansøgte Solgårdsparken om støtte til en ny toiletbygning, mere konkret kan det vel næppe blive. Behøver jeg at skrive, at den ansøgning også blev afvist.

Jeg må erkende, at det nok er utopi at tro på, at Solgården kommer på donationslisten “i denne konges regeringstid”.

Jeg strækker våben, når selv guderne kæmper forgæves, hvordan er mine chancer så for at komme igennem?

Nå, vores Solgårdspark skal nok overleve endda.

Jeg ønsker derfor den nye bestyrelse fred og ro til arbejdet. Skulle I trænge til en pause, er I altid velkomne i Solgårdsparken hvor I, sammen med en masse glade mennesker, kan deltage i de gratis fornøjelser på musikaftenerne.

Husk, vi serverer ikke bitter, kun godt øl og glade smil.

God sommer til alle. Vi ses i Solgårdsparken.

Eddie Fornø
Skovvangsvej 52
Strøby Egede

 

Skriv en kommentar