(Last Updated On: 31. maj 2019)

Alle sanserne blev brugt, da de private børnepassere med deres børn mødtes til leg i Solgårdsparken. (Privatfoto)

Strøby Egede: Syv private børnepassere fra Stevns mødtes fornylig med alles deres dejlige børn i Solgårdsparken for at fejre ’De private børnepasseres’ dag.

Dagen fejres normalt den sidste fredag i maj, men grundet helligdag blev den holdt fredagen forinden den 24. maj.

– Vi var så heldige, at Pia Lund Hindsberg fra Store Heddinge Idrætsforening gerne ville bruge sin fritid på os. Hun kom og lavede en masse lege for krop, bevægelse og sanser, fortæller privat børnepasser, Pia Martinus fra Blæksprutten i Store Tårnby.

Solen skinnede fra en skyfri himmel, da børn og børnepassere indledte dagen med en goddagsang. Efter leg med faldskærm, hvor balloner blev blæst rundt – hvilket vakte stor jubel hos børnene – skulle der fanges sæbebobler med fluesmækkere. Det blæste en del, så der blev løbet meget rundt efter boblerne.

Pia Lund Hindsberg havde også lavet en stor sansebane med hulahopringe i et træ, så børnene kunne kaste bolde og risposer igennem ringene. Der var tunneler til at kravle igennem og flotte farvede sjippetove til at trække i eller gå på line på. Der var også en fin bamsebane, hvor der skulle sparkes og trilles fodbolde igennem for at få bolden i mål. Og en stor, blå Ikeapose blev brugt til at trække børnene rundt i.

Alle børn og voksne hyggede sig, og dagen sluttede med en dejlig frokost og derefter gik turen hjem til en dejlig middagslur.

Så en stor tak til Pia Lund Hindsberg lyder det fra De glade børn, Naturbørnene, De små spirer, Bondegårdsbørnene, Barfødderne, Humlebierne og Blækspruttens børn.

Skriv en kommentar