(Last Updated On: 25. juni 2018)

En glad leder af Sundhedscentrets træningsafsnit, Lotte Bylov, i gang med at prøve de nye udetræningsfaciliteter.
(Foto: Klaus Slavensky)

Hårlev: Stevns Kommunes Sundhedscenter kunne onsdag den 20. juni holde “åbent hus”, og præsentere helt nyetablerede udetræningsfaciliteter.

Inspiration til træning

Rigtig mange af Sundhedscentrets brugere var mødt op, men de var ikke alene. Flere Hårlev-borgere var også kommet for at få inspiration til træning, sjov og samvær i naturen.

– Vi har lavet alt dette i samarbejde med Hårlev Borger- & Erhvervsforening, fortæller Leder af træningsafsnittet Lotte Bylov:

– Det er nemlig også til rådighed for f.eks. Ældresagen, dagplejen, grundejerforeninger og alle de borgere som har lyst til udetræning.

Sundhedscentrets kurser for bl.a. genoptræning har naturligvis førsteret, og for tiden er der 17 forskellige hold, som er visiteret til træning.

Sundt at træne i naturen

Flere holddeltagere deltog i åbningen, og der blev spillet petanque og volleyball, der blev afprøvet de mange installationer der styrker balance, rejse- og sætteøvelser og på andre måder udfordre fysikken.

– Undersøgelser viser, at det mindsker depression og forbedre immunforsvaret og blodomløbet at træne i naturen, siger Lotte Bylov, før hun erklærer “baren for åben”, og her var der ikke tale om en barre til styrketræning, men et veldækket receptionsbord med sunde lækkerier.

Åbent for alle

Det nye udetræningssted ligger bag Sundheds- og Frivllighedscentret i Hovedgaden 46 i Hårlev.

Det er åbent for alle, men det er på eget ansvar at benytte det uden vejledning.

sky

Skriv en kommentar