(Last Updated On: 3. december 2018)

Koret deltog i opførelsen af musikfortællingen »Rødhalsen«.
(Foto: Lone Sand)

Lyderslev: Undersøgelser har vist, at korsangere ikke blot får løftet stemmerne og humøret, men sangen styrker også immunforsvaret.

Om børnene i Lyderslev og omegn er mere sunde end andre, vides ikke, men synge kan de.

Øver hver tirsdag

Lyderslev børne- og ungdomskor startede i år, og nøgleordene er sangglæde, fællesskab og dygtiggørelse af den enkelte korsanger.

Det fortæller korleder Lone Sand om koret, som i dette efterår allerede har medvirket ved to høstgudstjenester samt i musikfortællingen »Rødhalsen« i Haslev Kirke.

– Vi øver hver tirsdag eftermiddag i konfirmandstuen i Lyderslev. Vi optræder i kirken ca. seks-otte gange om året, hovedsageligt til børne-gudstjenester og særlige arrangementer som fx Lucia. Vi deltager også i koncerter og arrangementer sammen med andre kor, forklarer Lone Sand.

På scenen med de kendte

Tirsdag den 11. december kl. 18:30 skal koret gå Lucia-optog, og optræde med julesange i Lyderslev Kirke.

To dage efter går turen til Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor det sammen med et børne- og pigekor fra Brønshøj Kirke skal medvirke i det store juleshow »Sound Of Christmas« i konservatoriets koncertsal, sammen med kendte navne som Annette Heick, Mikkel Schrøder, Maria Lucia, Rasmus Seebach, Medina og Thomas Buttenschön.

Plads til flere korsangere

Her slutter den gode julefortælling ikke, for der er nemlig plads til flere sangglade børn og unge i koret.

Så hvis man er mellem 10-15 år, og er glad for musik og kan lide at synge sammen med andre, så er der fast »øver« i Lyderslev konfirmandstue hver tirsdag kl. 16-17:15.

Det er gratis at synge i koret, og der afholdes ingen optagelsesprøve. Kontakt korleder og organist Lone Sand for yderligere information på tlf. 20853464 eller mail: l_sand@hotmail.com

Vær med den 8. januar

Forårsprogrammet er ikke helt på plads endnu, fortæller Lone Sand, men der er musikalske planer med koret både i forbindelse med fastelavn, påske samt børnekor-træf i april måned i Lyderslev.

– Vi starter op igen tirsdag den 8. januar kl. 16, lyder velkomsten fra korlederen.

sky

 

Skriv en kommentar