(Last Updated On: 13. marts 2018)

Opdateret tekst og fotos tirsdag den 13. marts kl. 14.12

(Fotos: Rikke Michael Hansen)

Højerup: Det var et voldsomt syn, der mødte en kondiløber, som tirsdag formiddag var ude og motionere i området ved den gamle kirke i Højerup. På turen op og ned af de stejle metaltrapper nedenfor Stevns Klint, opdagede løberen en bil, som lå med bunden i vejret i vandkanten.

Hun løb stærkt chokeret over til Stevns Museum, hvor ansatte ringede til 112 og slog alarm. Det var tirsdag formiddag den 13. marts kl. 9.38.

Bilens mandlige fører var afgået ved døden, da politi og brandvæsen ankom til stedet, og han blev lagt på en båre og firet op af den stejle trappe af redningsmandskabet.

– Vi arbejder ud fra en teori om et formodet selvmord, oplyser Per Schrøder fra Midt- og Vestsjællands Politi, som var på ulykkesstedet sammen med indsatsleder My Christensen og redningsfolk fra Østsjællands Beredskab, paramedicinere og ambulancefolk.

Han kunne desuden oplyse, at bilens motor var kold ved politiets ankomst, hvorfor man formoder, at det er sket mandag aften eller natten mellem mandag og tirsdag.

Bilen, en ældre mørkeblå Peugeot 306, er kørt ud over klintekanten ved udsigtspunktet knap 100 meter til højre for den gamle kirke.

Politiet oplyser, at der er tale om en 60-årig mand fra Næstved-egnen. Hans nærmeste pårørende er blevet underret.

Beredskabsstyrelsen skal nu redde bilen op fra stranden.
rmh

Skriv en kommentar