(Last Updated On: 10. juli 2019)

Kære Lone Arnesen og Birgitte Nielsen,

Jeg har fulgt jeres diskussion her i avisen, og jeg må sige, at jeg er uenig med dig, Lone Arnesen:

Jeg synes da, vi skal udvikle vores debat til en føljeton, eller måske tage den endnu videre (se senere), indtil alle muligheder er udtømt for, at dine fornuftige og meget bi-venlige synspunkter slår igennem.
Sagt ligeud: Jeg er helt på din – og biernes – side.

Når jeg løber rundt på vejene her i Hårlev, undrer jeg mig mange steder også såre over de nyklippede grøftekanter. Det er, for at sige det mildt, ikke alle steder, jeg kan se, at det skulle være nogle af de tre hensyn, du nævner, Birgitte Nielsen, der skulle ligge til grund for klipningen.

Så er det bare “vanens magt” vi er oppe imod her eller hur?

Et af vore bi(!)drag herhjemme til biernes bedre liv, består af, at vi har vi ladet et lille stykke af græsplænen stå uden at klippe det, og bierne råhygger sig.

Så selvfølgelig kan Stevns kommune også tænde for kreativiteten, og hvis du er frisk, Lone Arnesen, kunne vi to starte en “grøftekant-bevægelse”.

Hvad siger andre af dette gode blads læsere? Man er også velkommen til at skrive til mig.

Med mange summende og (bi-)venlige hilsener

Christian Jensen
Dalen 27
4652 Hårlev

 

Skriv en kommentar